Politi: Intet nyt om forsvundne Jan

Der er intet nyt om den forsvundne 32-årige Jan Have Havkrog Nielsen fra Djeld ved Vinderup. Politi og beredskab genoptager derfor eftersøgningen i dag.

Der er intet nyt om den forsvundne 32-årige Jan Have Havkrog Nielsen fra Djeld ved Vinderup.

Midt- og Vestjyllands Politi, Beredskabsstyrelsen og Lokalpolitiet i Holstebro genoptager derfor eftersøgningen i løbet af torsdag formiddag.

- Vi skal mødes med Beredskabsstyrelsen her klokken 8.45, og så laver vi et taktikmøde som det første, hvor vi planlægger, hvad vores næste træk skal være, forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

På mødet bliver det også afgjort, om eksempelvis hundepatruljerne skal være med på holdet igen i dag, hvor politiet ifølge vagtchefen forventer at koncentrere deres eftersøgning omkring Stubbergaard Sø.

Efterlyst for 2. gang

Det er anden gang på under et år, at Jan Have Havkrog Nielsen er efterlyst. Den 26. september 2014 forsvandt han i nedtrykt og frustreret tilstand, men blev fundet samme aften.

- Det er selvfølgelig med i vores overvejelser, at han har været forsvundet tidligere. Men vi behandler sagen på nøjagtigt samme måde, som vi ellers ville have gjort, sagde vagtchef Kjeld Nedergaard Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST i går.

- Han var deprimeret sidste gang, men der er ikke noget der tyder på, at han var det i dag. Hans hustru har intet kunne mærke på ham.

Beredskabsstyrelsen gennemsøgte Stubbergaard Sø to gange onsdag. Torsdag gentager de processen med dykkere.

Ved informationer i sagen kontakt politiet på 1-1-4.

Signalement:

Jan Have Havkrog Nielsen beskrives således:

170 cm høj, spinkel af bygning, rødhåret med fregner og med rødlig ansigtskulør. Han er iført sort/grøn jakke, grønne arbejdsbukser og sko med gule snørebånd.

efterlysningjan.jpg

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.