Ørum forsøger comeback

Per Ørum Jørgensen forsøger nu at gøre politisk comeback. Stiller alligevel op til formandsvalget hos Kristendemokraterne

Kristendemokraten Per Ørum Jørgensen forsøger at vække sin politiske karriere til live igen. Efter folketingsvalget besluttede han ellers at stoppe som politiker, for i stedet at begynde at skrive bøger. Men efter godt en måneds tænkepause er den tidligere spidskandidat klar igen. I weekenden stiller han op som kandidat til formandsposten i partiet. 

- Mange har henvendt sig til mig og mener, jeg er den person, der skal hjælpe partiet på benene igen, siger kristendemokraten Per Ørum Jørgensen.

Trak stikket ud

Lige efter valget var Per Ørum fra Staby klar til at overtage formandsposten i partiet efter bornholmeren Bjarne Hartung Kirkegaard, men så meldte han pludselig fra.

- Jeg trængte til at trække stikket ud og mærke mig selv, efter jeg havde knoklet løs i 16 måneder, siger Per Ørum Jørgensen.

Formandsvalget sker på Kristendemokraternes Landsmøde i Middelfart. De andre kandidater til formandsposten er Egon Jakobsen og Kirsten Hasbjerg fra Sjælland, Peter Høst fra Aarhus og Suresh Jeyasingham fra Fyn.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.