Lokal håndboldklub og bank fortsætter samarbejdet

TTH Holstebro og Vestjysk Bank fortsætter det lange samarbejde i endnu tre år.

TTH Holstebro og Vestjysk Bank fortsætter samarbejdet i endnu tre år. Arkivfoto Foto: Scanpix / Morten Stricker

Samarbejdet mellem den lokale håndboldklub TTH Holstebro og den lokale bank Vestjysk Bank fortsætter samarbejdet. Det skriver TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

De to parter har samarbejdet i mange år allerede, og det kommer til at fortsætte. For Vestjysk Bank og TTH Holstebro har netop underskrevet en ny hovedsponsoraftale for de næste tre år.

Læs også Reserven Balling var iskold: - Selvfølgelig var der nerver

Og det vækker glæde hos TTH Holstebro.

- For os som klub er vi meget stolte over Vestjysk Banks tillid og engagement i TTH. Banken har nu været hovedsponsor i 15 år, og dermed har banken været en af de afgørende partnere i klubbens udvikling, fortæller John Mikkelsen, som er direktør i TTH Holstebro, i pressemeddelelsen.  

I klubben håber de på, at den nye treårige aftale kan give klubben ny energi og tro på fremtiden. Det er der brug for i en tid, hvor klubben prøver at få balance i økonomien.

- Det glæder os meget, at Vestjysk Bank tror på klubbens forretningsplan og vores sportslige set-up. Dermed kan vi nu fortsætte klubbens strategi om at kunne fastholde positionen som Danmarks stærkeste klub med to ligahold og masser af talent, udtaler John Mikkelsen.

Opbakning fra Vestjysk Bank

I Vestjysk Bank tror de på TTH Holstebro og samarbejdet. Også efter så mange år som hovedsponsor.

Læs også Salg af Vestjysk Bank skal forsvares af ministeren

- Vores samarbejde med TTH Holstebro er et samarbejde, der har bestået i medgang og modgang, både hvad angår banken og klubben, udtaler Palle Hoffmann, som er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Holstebro.

Ifølge afdelingsdirektøren hviler samarbejdet på gensidig respekt og forståelse mellem de to parter.

- Vi har stor tiltro og tillid til det store strategiarbejde, TTH Holstebro har igangsat, og vi ved, hvor vigtigt det er med loyale samarbejdspartnere, udtaler Palle Hoffmann.

I starten af februar deltager TTH Holstebro i Santander Final Four i Gråkjær Arena i Holstebro.