Ekstraordinært mange vejhuller giver tralvhed hos asfaltfolk

Ekstra mange vejhuller skaber travlhed for asfaltmedarbejdere.

0:30

Asfaltmedarbejdere i hele landsdelen kører rundt på livet løs for at reparere vejhuller. 

Der er nemlig ekstraordinært mange huller i vejene lige nu, og det kan de godt mærke hos entreprørvirksomheden Kaj Bech i Holstebro.

- Det er dobbelt op i hvert fald. Alle hullerne popper op alle steder på grund af frost, og så det milde vejr, vi har haft, fortæller Kent Konge Sørensen, der er asfaltmedarbejder for Kaj Bech. 

Han fortæller, at de arbejder så hurtigt, de kan, men det er svært at følge med, når nye huller hele tiden dukker op. 

- Er der en lille revne i forvejen, så bliver den stor med det samme. Vi har noget, der hedder driftsservice, som vi kører efter og laver huller. Og den eksploderer fuldstændig, siger Kent Konge Sørensen.

Problem flere steder

TV MIDTVEST har de seneste dage kunne fortælle, at der lige nu er ekstraordinært mange vejhuller i det midt- og vestjyske.

Blandt andet om Rose-Marie Elisabeth Forssten fra Thy, der fik sit forhjul slået skævt i et 10 centimeter dybt vejhul.

- Jeg var på vej på arbejde, og lige pludselig kørte jeg ned i det. Jeg tænkte: Himmel, hvad var det nu? For det var mørkt og regnfuldt og diset. Jeg blev chokeret og nåede lige at tænke, om jeg mon havde ramt nogen, sagde hun om hændelsen, der fandt sted i mandags.

Ifølge Kent Konge Sørensen så må trafikanter dog væbne sig med tålmodighed. Han mener nemlig, at problemet nok kommer til at fortsætte indtil april-maj. 

- Der er et par travle måneder endnu, konstaterer han.