Anholdt for dødstrusler mod sagsbehandler

Midt- og Vestjyllands Politi har fredag formiddag anholdt en 40årig mand fra Holstebro området. Manden er sigtet for at have truet sin sagsbehandler på livet og for at forsøge at true sagsbehandleren til ikke at anmelde truslerne til politiet.

- Hvis du nogensinde melder det her til politiet, så skal jeg sørge for, at du aldrig får en rolig nat igen.

Sådan lød en af truslerne fra en 40årig mand fra Holstebro-området til sin kvindelige sagsbehandler. I formiddags anholdt Midt- og Vestjyllands Politi manden. Han er sigtet for at have truet sagsbehandleren på livet, og for at forsøge at true hende til ikke at anmelde de første trusler til politiet. 

Ved to møder med sagsbehandleren skal manden have truet hende verbalt på livet. Den ene gang havde manden medbragt en steakkniv, som han kastede efter sagsbehandleren, dog uden at ramme. En tredje trussel modtog sagsbehandleren pr. telefon kl. 02. natten til fredag.

Manden er i forvejen kendt af politiet og var netop prøveløsladt den 24. oktober efter en dom i en lignende sag om trusler. Politiet forventer at fremstille manden i grundlovsforhør lørdag formiddag. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.