Vold mod spædbarn: Politiet vil have forlænget fængsling

Politiet vil have forlænget varetægtsfængslingen af den 27-årig far, der er sigtet for forsøg på manddrab på sin syv uger gamle søn i Vildbjerg.

En 27-årig mand har i fire uger siddet varetægtsfængslet sigtet for forsøg på manddrab på sin blot syv uger gamle søn i Vildbjerg. Mandens varetægtsfængsling udløber i dag, hvorfor han senere i dag igen skal fremstilles for en dommer ved et grundlovsforhør.

Her går politiet efter at få varetægtsfængslingen forlænget. Det skriver Herning Folkeblad.  

Spædbarn indlagt med svære skader

Sagen kom i politiets søgelys efter en henvendelse fra skadestuen i Herning den 21. oktober, hvor den lille dreng var kommet ind som følge af sine skader. Kort tid efter blev den 27-årige far anholdt og sigtet i sagen.

Den 27-årige var efter sigende alene med sin søn, da skaderne skete. Manden oplyste dog, at skaderne var sket som følge af fald i hjemmet. Og han har hele vejen nægtet sig skyldig i politiets sigtelser.

Ifølge anklageren har den 27-årige mand slået spædbarnet med flad hånd fire til fem gange, hvorefter han har taget fat om halsen på drengen.

Barnets tilstand var i flere dage yderst kritisk, men politiet oplyser i dag til Herning Folkeblad, at den lille dreng ikke længere indlagt.

Se tidligere indslag om sagen:

En 27-årig far blev i dag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for at slå og ruske sin 7 uger gamle søn. Drengens tilstand er kritisk.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.