Snittet med kniv under røveriforsøg i Herning

Politiet efterlyser vidner til et forsøg på røveri i Herning natten mellem torsdag og fredag.

En 20-årig mand fra Herning endte med at få et snitsår hen over maven, da to mænd ville røve ham natten mellem torsdag og fredag. Klokken 1.10 stod den 20-årige og røg i en gyde i Dalgasgade mellem nummer 8 og 10. Her kom to mænd forbi og sagde på gebrokkent engelsk:
- Give me your money.

Slået og snittet
Den 20-årige forklarede, at han ikke havde nogle penge, men den ene af de to mænd forsøgte selv at række ind i den 20-åriges jakke.
- Det ender med, at offeret bliver slået med en knyttet hånd i ansigtet og får et overfladisk snit hen over maven med en hobbykniv, forklarer Simon Elkjær, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Efterlyser vidner
Den 20-årige mand har forklaret politiet, at de to røvere begge havde mellemøstligt udseende og kort, sort hår. Den ene beskriver han som 30-35 år, 185 cm høj og med blå Adidas bukser og en gråbrun vinterjakke på. Den anden 20-25 år, 180 cm høj, spinkel og med gråbrun vinterjakke. Politiet har haft hunde ude og søge på stedet – dog uden resultat.
- Der er selvfølgelig andre mennesker i byen på det tidspunkt, og vi vil gerne høre fra folk, der har set noget eller har set de to mænd, siger Simon Elkjær.

Gerningsmændene stak af i østlig retning. 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.