Skal Herning være landsholdets nye hjemmebane?

Det er længe siden, landsholdet sidst har fået en sejr, men torsdag aften lykkes det at vinde over Island. Det rejser spørgsmålet om, om hjemmebanen i Parken fremover bør skiftes ud med MCH Arena.

Fodboldlandsholdet har ikke vundet en kamp siden juni 2015, men torsdag aften lykkes det endeligt, da de danske drenge slog Island med 2-1 på hjemmebane i MCH Arena i Herning.
Det var første kamp med ny mand i trænerstolen, Åge Hareide, og efter kampen lagde han ikke skjul på, at der tilsyneladende er rigtig gode vinderchancer i Herning.

- Det er næsten det sted, jeg har været mest i Danmark efterhånden – jeg har set to kampe med FC Midtjylland her, og nu vinder vi med Danmark, så måske vi skulle overveje at spille kampene her fremover, siger en grinende Åge Hareide.

Kjær er med på idéen
Også den tidligere FC Midtjylland-profil Simon Kjær, synes det ville være en god ide at skifte hjemmebanen i København ud med de mere hjemmelige rammer i Herning.

- For mig er det super at spille her – det er lidt tættere på familien. Men jeg tror ikke, at de kære københavnerdrenge ser det på samme måde, men jeg tror godt, vi kunne sælge den, og at vi kunne spille her, hvis vi sagde, at vi fik en sejr hver gang, siger Simon Kjær.

Næste opgave for Åge Hareide og de danske drenge venter lige om hjørnet. Tirsdag aften skal Danmark møde Skotland på Hampden Park i Glasgow. 
 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.