Stor opbakning til landskampen i Herning

Allerede nu har det danske landshold stor opbakning forud for kampen mod Island på MCH Arena i Herning torsdag aften. Et stort antal billetter er allerede solgt.

8500 fans har sikret sig billet, når landsholdsopgøret mellem Island og Danmark bliver fløjtet i gang i Herning klokken 20.00 torsdag aften.
Der er også kun ganske få siddepladser tilbage på tribunerne, og allerede nu ser det ud til, at opbakningen til kampen med Danmark nye landstræner, Åge Hareide, i spidsen, ligger langt over antallet af solgte billetter til seneste landskamp i Herning, som var kampen mod Norge i november 2013.
DBU er glade for den store opbakning, og de forventer, at antallet af solgte billetter kommer over 10.000.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, som de mange fodboldglade herningensere viser landsholdet og vores nye landstræner i hans debutkamp. Med kun få siddepladser tilbage har der allerede nu været en markant stigning i antallet af solgte billetter, siden sidste gang vi spillede i Herning, hvor 6.500 overværede opgøret mod Norge. Og med billetter helt ned til 100 kroner håber vi selvfølgelig på, at tallet blot stiger hen over de næste par dage,” siger Jacob Lauesen, Chef for Forretningsudvikling i DBU til DBU’s hjemmeside.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.