Ser positivt på Ishockey VM i Herning

Det internationale ishockeyforbund var i dag på besøg i Herning, der er med i slutspurten om at afholde A-VM i ishockey i 2018.

Frans Nielsen, Nicklas Jensen, Peter Regin og Frederik Andersen. Fire fuldblods ishockeyspillere i verdens skrappeste liga, NHL, der alle har slidt deres skøjter i Herning.

Nu får herningenserne måske mulighed for at se deres egne NHL-stjerner på tætteste hold. Herning er nemlig med i slutspurten om at arrangere A-VM i ishockey i 2018.

Forsberg positiv

Onsdag havde det internationale ishockeyforbund sendt sine repræsentanter til Boxen i Herning, for at se på forholdene. Og de kunne lide, hvad de så.

- Mine anbefalinger vil jeg holde for mig selv, men jeg er en meget positiv person i Herning lige nu, siger Peter Forsberg fra det Internationale Ishockeyforbund.

Hvis det går efter planen skal Boxen i Herning og en ny multiarena i København lægge is til A-VM i 2018. Lige nu er kun Danmark og Letland i spil som arrangør af den store begivenhed.

- Vi ved hvor godt, man gør det her i Herning. Og vi ved, at der jo ikke er den opgave, man ikke kan løfte her i Herning, siger Enver Hansen, direktør i Danmarks Ishockey Union.

Beslutningen om hvor VM i 2018 skal afholdes, bliver truffet på Det Internationale Forbunds kongres sidst i maj.