Det bliver FCK, skriver medie: Sisto vender hjem til Superligaen i kæmpehandel

Pione Sisto er både blevet kædet sammen med FC Midtjylland og FC København i de seneste uger, men det bliver altså sidstnævnte, der får Sistos underskrift, skriver B.T.

Pione Sisto fra Tjørring skifter tilværelsen i La Liga ud med Superligaen og FC København fra den nært forestående sæson. 

Det skriver B.T.

Præsentationen af den tidligere FC Midtjylland-spiller er ifølge avisen blot få timer fra en offentliggørelse. 

Går skiftet igennem slutter Pione Sisto, der har spillet i den spanske klub Celta Vigo siden 2016, sig til hovedstadsklubben, der allerede har vist store ambitioner forud for sæsonen med købet af den tidligere Brøndby-angriber Kamil Wilczek.

FC Midtjylland forsøgte at hente Sisto

De danske mestre fra FC Midtjylland har været på banen under forhandlingsforløbet for at hente Sisto, der har opvækst i klubben, hjem, men det ser ud til, det i stedet bliver konkurrenterne fra FCK, som sikrer sig en aftale med kreatøren. 

Sisto-lejren har under dette transfervindue holdt hårdt på at fastholde den millionløn, den 25-årige fodboldspiller tjente i Spanien.  

En løn, der tilsyneladende har været for høj til, at FC Midtjylland ønskede at lægge et bud på Pione Sisto. For små to uger siden slog FCM-direktør, Claus Steinlein, i hvert fald fast, at Sisto var for dyr, og at døren til handlen derfor blev lukket i denne omgang. 

Ifølge Ekstra Bladet står Sisto til at få en fireårig kontrakt med en årsløn i omegnen af 7,5 millioner kroner samt en sig-on-fee på ligeledes 7,5 millioner kroner.

Dertil skal FCK angiveligt betale Celta Vigo omkring 22,5 millioner kroner for at købe kantspilleren fri.

Pione Sisto har spillet 110 kampe for Celta Vigo i løbet af de seneste fire sæsoner, hvor det samtidig er blevet til 12 mål. 

I Superligaen står han noteret for 90 kampe og 20 scoringer.