Mand gik amok i Hernings natteliv

En 22-årig mand gik ifølge et vidne i nat amok og slog en kvinde og en mand i ansigtet i Østergade i Herning. Han er anholdt og sigtet for vold.

En patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi blev natten til søndag klokken 04.47 stoppet af et vidne i Østergade som længere nede af gaden havde oplevet en mand slå en kvinde og en anden mand flere gange i ansigtet. Patruljen fik hurtigt anholdt den 22-årige mand, men ikke uden tumult.

- Manden vil ikke lade sig anholde, og mens betjentene forsøger at anholde manden, formår han at vride en finger voldsomt bagover på en af betjentene. Han må forbi sygehuset og har fået en kraftig forstuvning, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis. 

Vidnet forklarer til betjentene, at den 22-årige mand går amok foran en restauration og umotiveret først slår en 29-årig kvinde i ansigtet med knyttet hånd. Derefter slår han en forbipasserende 27-årig mand tre-fire gange i ansigtet. Alle er fra Herning-området.  

- Den 22-årige ligger i detentionen og sover nu. Han er ikke egnet ti afhøring endnu, ,em vi vil jo gerne høre ham, hvorfor han gør, som han gør, siger vagtchefen. 

Ifølge Allan Riis var manden beruset og narkopåvirket i svær grad. Han vil blive løsladt efter afhøringen, men kan se frem til en sigtelse for vold efter paragraf 244. Manden er tidligere kendt af politiet. 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.