To mænd varetægtsfængslet for vold mod FCK-fan

To mænd er blevet varetægtsfængslet frem til 1. april efter at have overfaldt en FCK-fan i går aftes efter top-opgøret mellem FCM og FCK.

En 22-årig mandlig FCK-fan blev i nat kl. 3.30 overfaldet af tre mænd bag en restaurant i Østergade i Herning.

- Han blev tildelt flere slag og spark og blev også slået med et askebægre, fortæller sekretariatsleder Bent Smedegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi i Herning.

 

De tre formodede voldsmænd blev her til morgen anholdt. 

Den første, en 24-årig mand fra Herning, blev anholdt kl. 4.01. Den næste, en 22-årig mand fra Ikast, blev anholdt kl. 5.13 på Herning Sygehus, hvor han var i behandling for skader på sin hånd i forbindelse med overfaldet. Den sidste, en 27-årig mand fra Herning, blev anholdt lidt efter kl. 5.23.

De er alle sigtet for kvalificeret vold, da det er en skærpende omstændighed, at der blev brugt ting i forbindelse med volden.

De tre mænd er her til eftermiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor de er blevet varetægtsfængslet frem til 1. april.

- Den 22. årige mand har erkendt, at han sammen med den 24-årig planlagde at den mandlige FCK-fan skulle overfaldes, siger Per Kiel Lauritsen, der er specialanklager for Midt-og Vestjyllands Politi.

 

Den 22-årige FCK-fan kom efter overfaldet i behandling på Herning Sygehus. Her fik han tre sting i panden, syv ved hårgrænsen og blev desuden syet flere steder i baghovedet, oplyser Per Kiel Lauritsen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.