FC Midtjylland slog Sønderjyske i bronzeduel

FC Midtjylland dominerede og Paul Onuachu scorede igen, da holdet søndag slog Sønderjyske 3-1 i Superligaen.

Paul Onuachu, FCM

FC Midtjylland slog søndag Sønderjyske i mesterskabsspillet i Superligaen, hvor hjemmeholdet dominerede og endte med at hive en sikker 3-1-sejr hjem.

Sejren betyder, at FCM overhaler Sønderjyske og indtager en foreløbig tredjeplads i ligaen i den tætte kamp om bronze. Sønderjyske har nu to point op til FCM.

FCM har for tiden en yderst målfarlig angriber i Paul Onuachu, og det var da også ham, der bragte hjemmeholdet foran efter 27 minutters spil.

Rasmus Nissen slog et indlæg fra baglinjen, og ved bageste stolpe kunne den lange nigerianer helt frit pande bolden i nettet til 1-0.

Det var Onuachus syvende mål i de seneste fem kampe inklusiv pokalkampen mod AaB i midtugen.

Ti minutter efter pausen blev det 2-0 til FCM, da Rilwan Hassan kom først frem til et fladt indlæg fra Jonas Borring og nemt kunne øge hjemmeholdets føring.

Sønderjyske kunne have bragt sig tilbage i opgøret, da den tidligere landsholdsback Simon Poulsen med et kvarter igen tog en dribletur og afsluttede på stolpen.

I stedet lukkede FCM kampen tre minutter senere. Rasmus Nissen løb med frem i en kontra, og den unge højreback scorede sikkert til 3-0.

Minuttet efter fik Sønderjyske dog pyntet på resultatet, da Marko Mitrovic pludselig var helt alene i det lille felt, hvilket han udnyttede til en reducering til 1-3.

Sejren var FCM's første hjemmesejr i fem kampe. Sønderjyske har nu ikke taget alle tre point med hjem fra det midtjyske i næsten fem år.