Farfar kan ikke slappe af endnu: Sag om overgreb mod barnebarn er anket

Statsadvokaten har anket sagen mod en 69-årig mand fra Herning-området mod seksuelle overgreb på sit barnebarn

For tre uger siden blev en 69-årig mand frikendt ved Retten i Herning for seksuelle overgreb mod sit 8-årige barnebarn på grund af manglende beviser.

Men farfaren kan endnu ikke ånde lettet op. Sagen er blev ankel til Landsretten.

- Det er jeg ked af, for det rammer familien meget hårdt. Jeg havde håbet, at det her ikke skulle videre, men anken kom den sidste dag - lige et par timer før udløbsfristen, siger den 69-åriges forsvarer Kaare Kristiansen.

Tre overgreb

Manden blev fængslet i november, hvor han blev anklaget for tre seksuelle overgreb mod sit 8-årige barnebarn. Overgrebene skulle have fundet sted i mandens hjem, når han passede barnebanet sammen med sin kone.

Ifølge anklageskriftet skulle manden første gang have forsøgt at have rørt ved sit barnebarns penis. Anden gang skulle han have fået drengen til at røre ved sin egen penis og opfordret ham til at sætte sit ansigt til den. I tredje og sidste tilfælde skulle den 69-årige have forsøgt samleje med drengen.

Anklageskriftet var bygget på baggrund af den 8-åriges forklaringer, men retten fandt ikke, at der var tekniske beviser, der kunne bevise anklagerne.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.