76-årig fra Borris mistede livet ved trafikulykke

74-årig kvinde er fortsat i kritisk tilstand med alvorlige kvæstelser

Det var den 76-årige Axel Jensen fra Borris, der i går aftes mistede livet ved en voldsom trafikulykke på Feldborgvej øst for Aulum.

Han var chauffør i en personbil, som ved 19.30 tiden mandag, blev ramt af en lastbils anhænger. Med i bilen var Axel Jensens 74-årige hustru, som pådrog sig svære kvæstelser og blev overført til Aarhus. I følge lokalpolitiet i Herning er kvindens tilstand fortsat kritisk.

Lastbilen blev ført af en 48-årig mand fra Holstebro, som ikke pådrog sig fysiske skader. Han var dog stærkt chokeret og har ikke kunnet give nogen forklaring på ulykken.

Ifølge politiet oplysninger kom lastbilen kørende mod nordøst ad Feldborgvej, da den tonstunge anhænger, en blokvogn, pludselig skred over i modsatte vejbane ved 7.5 kilometer stenen. 

Her ramte den med voldsom kraft person-bilen med ægteparret fra Borris, og den 76-årige Axel Jensen blev dræbt på stedet.

En bilinspektør arbejdede i aftes på stedet for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring trafikulykken. Foreløbig er der dog ingen konkrete konklusioner om, hvad der kan være den egentlig årsag.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.