Jesperhus har 1400 bookninger i klemme - kommer til at koste millioner

Aflysningerne kommer til at koste ferieparken et par millioner, skønner direktør.

Sæsonen skulle egentlig være startet hos Jesperhus den 27. marts, men sådan bliver det ikke alligevel, fortæller direktør Peter Overgaard.

- Først og fremmest er det på grund af statsministeren og regeringens udmeldinger, og dem følger vi. Det er selvfølgelig på grund af sikkerheden for vores gæster og vores medarbejdere, forklarer han.

I alt 1400 bookinger er påvirket af udskydelsen, og de mange gæster får tilbudt at få deres penge retur.

Peter Overgaard håber dog, at de vælger at rykke deres ophold i stedet for at aflyse helt.

- Det er selvfølgelig noget, vi ikke bryder os om. Men vi har valgt, at det vigtigste er at tænke på sikkerheden og vores kunder, og derfor har vi valgt at tage det tab, som det i første omgang vil bringe.

- Det er såmænd ingen hemmelighed, at det er omkring et par millioner kroner. Men vi håber, at folk de ombooker, slår han fast.

Udvider sæsonen

Peter Overgaard forklarer, at kunderne har reageret godt på beskeden om, at ferien ikke bliver som planlagt, men at der sidder personale klar ved telefon, mail og sociale medier til at svare på spørgsmål.

Feriecenteret åbner i stedet 1. maj, og så forlænger Jesperhus sæsonen på den anden side, hvor der blandt andet vil være halloween- og juletema.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Erhverv.