Houzan takker plejepersonale for corona-indsats med 500 nøgleringe

Houzan Hanan har lavet farvestrålende nøgleringe for at vise sin taknemlighed over det ekstra hårde arbejde, plejepersonale i Holstebro Kommune har leveret i en hård tid.

Under coronakrisen har plejepersonalet skulle knokle ekstra hårdt.

Skrædderen Houzan Hanan fra Holstebro har besluttet, at han gerne vil vise, hvor meget han værdsætter deres indsats.

Han har lavet 500 nøgleringe i alle regnbuens farver, der skal være symbolet på det stærke sammenhold, der har været så nødvendigt i en svær og anderledes tid.

- Jeg er så taknemmelig over alt det Danmark og Holstebro Kommune har givet mig og min familie, og jeg ønsker at give noget tilbage. Plejepersonalet har været igennem en meget hård tid, og jeg vil give dem et klap på skulderen for deres flotte arbejde, fortæller Houzan Hanan, da han overrækker nøgleringene i Trivselshuset.

Den syriskfødte skrædder kom til Danmark for seks år siden, og sammen med familien bor han i boligområdet Trekanten, hvor Trivselshuset er det fælles beboerhus.

Forrest skrædder Houzan Hanan. Bagerst f.v. projektleder Anja Klok Schou, plejecenterleder Susan Johanne Pedersen og udvalgsformand Jens Kristian Hedegaard.
Forrest skrædder Houzan Hanan. Bagerst f.v. projektleder Anja Klok Schou, plejecenterleder Susan Johanne Pedersen og udvalgsformand Jens Kristian Hedegaard.
Foto: Holstrebro Kommune

Til projektet med nøgleringene har han fået hjælp af både familien, boligselskaberne Lejerbo og NordVestBo, der har givet økonomisk støtte, og projektlederen af Den boligsociale helhedsplan i boligområdet Trekanten, Anja Klok Schou.

Glæde over gestus

Leder i Center for Plejecentre, Susan Johanne Pedersen, og formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard, modtager på vegne af kommunes plejepersonale gaven, og de gør det med glæde.

- Det er et rigtig dejligt skulderklap. Vi er både glade og rørte over, at der tænkes på os, og at vores indsats bliver værdsat. Og så er det samtidig en gave, vi kan bruge i vores hverdag, siger Susan Johanne Pedersen og bakkes op af Kristian Hedegaard

 - Det er en utrolig flot gestus fra Houzans side. Jeg glæder mig på vegne af personalet på vores plejecentre, bosteder og i hjemmeplejen. For de har gjort en kæmpe indsats i hele organisationen under meget svære vilkår, siger han.

Formanden og lederen vil i løbet af sommeren sørge for, at nøgleringene finder frem til plejepersonale i hele Holstebro Kommune.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.