Borgmestrenes nytårsforsæt: - Jeg vil være nærværende

Niels Viggo Lynghøj vil gøre noget ved velfærden i Struer kommune i det nye år. Og så vil han have fokus på samværet med sin familie, fortæller han i sit nytårsforsæt.

Struers kommende borgmester har allerede oplevet modgang inden, han overtager borgmesterposten i det nye år.

Tidligere i december blev Niels Viggo Lynghøj (S) blev beskyldt for kammerateri og studehandler i forbindelse med valget af nye bestyrelsesmedlemmer til Struer Forsyning.

Efterfølgende fortalte Lynghøj til TV MIDTVEST, at han havde frasagt sig et honorar på 32.000 kroner årligt for sin post i bestyrelsen.

Ligesom landsdelens øvrige (kommende) borgmestre har Niels Viggo Lynghøj også fået muligheden for at få trykt sit nytårsforsæt på tvmidtvest.dk, og når der kigges frem mod det nye år, er det med øje for velfærden.

OM BORGMESTRENES NYTÅRSFORSÆT

Har to nytårsforsætter for kommunen

- Jeg har to nytårsforsætter, skriver Niels Viggo Lynghøj i en mail til TV MIDTVEST.

- Mit første er, at borgerne i Struer kommune allerede i løbet af 2018 vil opleve et løft på velfærdsområderne. Eksempelvis at medarbejderne i ældreplejen får flere kolleger, der giver bedre mulighed for, at vore ældre får en tryg og værdig alderdom. At forældrene oplever, at der er flere voksne omkring deres børn i institutionerne. Og at lærere i kommunen får bedre tid til at forberede den bedst mulige undervisning.

- Det andet nytårsforsæt er, at vi skal blive bedre til at fortælle omverdenen om de potentialer, vi har i Struer kommune. Kommunen og borgerne skal i fællesskab få fortalt de mane gode historier. Det er grundlaget for at flere flytter til.

- Og så vil jeg som borgmester sørge for at komme mere ud af rådhuset for at aflægge besøg rundt omkring i kommunen. Jeg vil lytte og stikke en finger i jorden

Fokus på samvær med familien

Det nye arbejde er et krævende et af slagsen. Det forudser Niels Viggo Lynghøj allerede nu. Derfor har han tænkt sig at være særligt opmærksom på samværet med familien og vennerne.

- Jeg kommer til at få mindre tid med familien i mit nye job, så mit personlige nytårsforsæt er, at jeg vil være ekstra nærværende og til stede overfor dem.

Tema

Borgmestrenes nytårsforsæt 2018

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Politik.