Utilfreds med Støjberg - klager til Folketingets formand

Mogens Jensen vil klage til Folketingets formand. Han er utilfreds med Inger Støjbergs behandling af den redegørelse, han bad om i sagen om Marius.

I december bad Mogens Jensen (S) om at få en fortrolig redegørelse for forløbet i sagen om udviste Marius Youbi.

Inger Støjberg har som svar givet Mogens Jensen en henvisning til et spørgsmål, som er stillet af et andet folketingsmedlem, og det er socialdemokraten ikke tilfreds med:

- Jeg har ikke fået svar på mine spørgsmål. Jeg synes, ministeren behandler Folketinget utroligt dårligt i den her sag, siger Mogens Jensen til TV MIDTVEST.

Mogens Jensen understreger, at Inger Støjberg selv havde sagt, at han kunne bede om en fortrolig redegørelse, så han kunne få indblik i sagen.

- Jeg havde bedt om at få en fortrolig redegørelse, fordi ministeren selv havde sagt, at det kunne jeg gøre. Det jeg har fået er en henvisning til et svar på et spørgsmål, som er stillet af et andet folketingsmedlem og som ikke svarer på mine spørgsmål, siger Mogens Jensen.

Derfor vælger Mogens Jensen nu at klage til Folketingets formand i håbet om at få indsigt i sagen om superstudenten Marius Youbi.

- Sådan kan et ministerium ikke behandle Folketinget. Og så i en sag, der er så alvorlig, hvor det handler om en persons fremtid, som mange mennesker interesserer sig for, siger Mogens Jensen.

Marius Youbi forlod tidligere i dag Danmark.

- Den her sag er ikke færdig endnu, og forhåbentligt ender den med, at Marius kan komme tilbage til Danmark, hvis ikke, så er vi nødt til at få lavet reglerne om, siger Mogens Jensen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.