Nu forlader Marius Youbi landet

Torsdag morgen stiger Marius Youbi ombord på flyet, der skal fragte ham tilbage til sit hjemland. Og den 30-årige superstudent ærgrer sig over sagens udfald.

marius.jpg

Klokken 6.45 torsdag morgen letter det fly, som skal fragte superstudenten fra Herning, Marius Youbi, ud af landet. Håbet om at blive har eksisteret hos superstudenten fra Cameroun til det allersidste, men han forlader nu landet i skuffet tilstand. 

- Det piner mig, at tænke på alt det der er sket, og at politikerne ikke har reageret, som jeg havde håbet, siger en nedtrygt Marius Youbi i Billund Lufthavn.

Håber på at vende tilbage
Sagen om den 30-årige ingeniørstuderende har skabt røre blandt befolkningen, og Integrationsminister, Inger Støjberg, har i flere omgange modtaget tusindvis af protestunderskrifter mod udvisningen af Marius Youbi. Det har dog ikke kastet den mindste reaktion af sig fra Ministeren.

Selvom den unge superstudent havde håbet, at hans sag ville blive genovervejet inden afrejse, så giver han ikke op. Når han i aften klokken 18 lander i Cameroun, vil han hurtigst mulig søge om fornyet opholdstilladelse i Danmark.

- Jeg vil gøre alt for at komme tilbage. Men det kan tage helt op til tre måneder at få en ny opholdstilladelse behandlet, og det synes jeg selvfølgelig er rigtig lang tid, siger Marius Youbi.

Marius Youbi er ikke sure på politikerne, men han håber, at de kommer på bedre tænker inden alt for længe, så han kan vende tilbage til Danmark og sin familie.

- Selvom jeg tager hjem, så håber jeg, at jeg får lov til at komme tilbage igen. Det er det eneste, jeg kan håbe på. Jeg har sagt undskyld, fordi jeg har taget fejl i forhold til reglerne, men jeg beder bare om, at jeg kan få lov til at komme tilbage og gøre min uddannelse færdig. Så jeg håber, at politikerne har lyst til at kigge på min sag igen, siger Marius Youbi lige inden han gik ombord på flyet mod Brussel.