Ringkøbing forlænger med talent

Janne Brandt Andersen har lavet en ny toårig kontrakt med Ringkøbing Håndbold.

Janne_Brandt_Andersen.jpg

Den vestjyske dameligaklub har forlænget aftalen med 21-årige Janne Brandt Andersen i to år. Siden den unge venstrehåndsspiller kom til Ringkøbing Håndbold fra 1. divisionsholdet Ajax, har hun været i stærk udvikling. Derfor har parterne indgået en ny aftale frem til sommeren 2016.

- Jeg kan rigtig godt lide at være i Ringkøbing Håndbold. Pigerne er rigtig søde, og der er nogle rigtig gode træninger med Allan Heine. Jeg føler, jeg har udviklet mig rigtig meget ikke mindst fysisk, men også teknisk, og det betyder rigtig meget for mig, at Ringkøbing Håndbold gerne vil beholde mig i klubben, siger Janne Brandt Andersen i en pressemeddelelse fra klubben.

Cheftræner Allan Heine glæder sig til at fortsætte samarbejdet med den unge spiller, der primært huserer på højre back, men som også kan begå sig på fløjen.

- Vi har kun set toppen af isbjerget med Janne. Hun har så mange kvaliteter, og vi har kun set en lille smule af alt det, hun indeholder. De sidste tre-fire måneder har vi set mere og mere af det i kampene, og det har understreget, at der er rigtig meget talent at arbejde med. Derfor betyder det også meget, at vi kan arbejde med kontinuitet i truppen, så hun kan fortsætte med at bygge på både individuelt, men også i samspillet med resten af holdet, siger Allan Heine.