Mors-Thy-topscorer forlænger med klubben

På trods af masser af tilbud fra andre klubber bliver ligaens tredje mest scorende spiller, Marcus Dahlin, i Mors-Thy Håndbold til 2019.

En populær underskrift er blevet sat i Mors Thy Håndbold.

quoteDet var været et valg med hjertet. Jeg havde tilbud fra andre og større klubber end Mors-Thy Håndbold, men for mig er det økonomiske aspekt ikke alt.

Marcus Dahlin, Mors-Thy Håndbold

Ligaens tredje mest scorende spiller og en af publikumsfavoritterne, Marcus Dahlin, har skrevet under på en 1-årig forlængelse af sin kontrakt med klubben. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Det var været et valg med hjertet. Jeg havde tilbud fra andre og større klubber end Mors-Thy Håndbold, men for mig er det økonomiske aspekt ikke alt. Jeg trives og har det godt, siger Marcus Dahlin i pressemeddelelsen.

Den svenske højre back fortsætter dermed i den blå trøje til slutningen af juni 2019.

- Vi er meget glade og stolte. Gjorde vi et scoop, da vi hentede Marcus til klubben, så har vi gjort et endnu større nu ved at holde på ham i yderligere et år, da der har været adskillige tilbud fra andre klubber både i Danmark og i udlandet, siger Henrik Hedegaard, sportschef i Mors-Thy Håndbold.

Den over to meter høje back har tidligere spillet i IFK Kristianstad, ØIF Arendal, TMS Ringsted og Alingsås HK. 

- Jeg træner og arbejder på at blive så god som mulig og ramme mit topniveau, og på længere sigt vil jeg gerne til en dansk eller udenlandsk topklub, siger Marcus Dahlin, der uddannet elektriker og bor i Viborg.

Mors-Thy ligger pt nummer seks i ligaen med 17 point efter 17 kampe.