Mors-Thy stopper Skjerns vilde vinderstime

Skjern havde store problemer og spillede uafgjort på udebane mod Mors-Thy i den bedste danske håndboldrække.

Skjerns håndboldherrer havde vundet 13 kampe i træk. Her ses Anders Eggert fra Skjern Håndbold i aktion i kampen mod Ribe-Esbjerg onsdag den 13. december.

Skjerns håndboldherrer havde vundet 13 kampe i træk i den hjemlige liga og Champions League.

Men mandag aften fik Mors-Thy brudt den vanvittige stime af Skjern-sejre med et uafgjort resultat på hjemmebane.

24-24 endte ligakampen, og det så faktisk længe ud til, at Mors-Thy ville vinde opgøret.

I anden halvleg kom Mors-Thy foran med fire mål to gange - ved stillingen 15-11 og 16-12.

Skjern kom dog tilbage i kampen og udlignede til 16-16 efter en god periode.

Seks gange i træk bragte Skjern sig foran med et enkelt mål i slutfasen, men hver eneste gang fik Mors-Thy udlignet.

Mors-Thy var også foran med 24-23 i slutfasen, men Skjern nåede at få udlignet til slutresultatet 24-24.

Skjern-keeperen Emil Nielsen, der havde 17 redninger på 40 forsøg, var ikke tilfreds med udeholdets præstation og langede også ud efter kampens dommere.

- Vi scorede ikke nok mål i første halvleg, og vi fik ikke fifty-fifty-kendelserne med os i løbet af kampen

- Det er træls, at dommerne skal påvirke en kamp på den måde. Det gik begge veje, og vi skal heller ikke fokusere for meget på dommerne, siger Emil Nielsen til TV2 Sport.

I første halvleg gik en kendelse Skjerns vej, da Mors-Thys skudstærke back Erik Toft scorede til 9-7.

Bolden var over målstregen, men dommer Jesper K. Madsen så det ikke og anerkendte ikke scoringen.

Erik Toft scorede i øvrigt fem mål i de første ti minutter af kampen, og Mors-Thy gik til pause foran 12-9.

I anden halvleg var der en tilskuer, der fløjtede, da Skjerns Bjarte Myrhol kom fri på stregen. Nordmanden stoppede op i den tro, at det var dommeren, der fløjtede.

Dermed blev han frataget en oplagt målchance, og Skjern fik korrekt tilkendt et straffekast, som topscorer Anders Eggert udnyttede.

Skjern topper ligaen med 27 point efter 16 kampe. Mors-Thy har 17 point på sjettepladsen.

I mandagens anden ligakamp vandt TTH Holstebro 27-24 hjemme over Tønder.