Tidligere liga-topscorer skifter til Mors-Thy Håndbold

Målfarlige Søren Nørgård skifter fra én midt- og vestjysk klub til en anden.

Mors-Thy Håndbold har forstærket truppen fra juli 2018, hvor den nuværende Lemvig-Thyborøn spiller, Søren Nørgård, skifter til klubben.

Det er en målfarlig venstrefløj, der kommer til. De seneste år har han ligget øverst på topscorerlisten i 1. division, og i sæsonen 2014/2015 blev han ligaens mest scorende spiller med 178 mål i 26 kampe. Præstationen blev derudover krydret med en plads på All Star Holdet. 

- Det har været vigtigt for os hurtigt at få en afløser for Henrik Tilsted på plads, så ret hurtigt vendte vi kikkerten i Sørens retning, og vi er glade for at det er lykkes os at tilknytte Søren til Mors-Thy Håndbold. I Søren får vi en klog og rutineret fløj, som går forrest og som spiller med høj sikkerhed og høj scoringsprocent. Der udover får vi en personlighed og en god fyr, som har en god fornemmelse for en klub som Mors-Thy Håndbold - og jeg er sikker på, at Søren bliver en populær skikkelse både i truppen og hos Bette Balkan, lyder det fra sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse fra klubben. 

Nørgård har skrevet under på en 2-årig aftale med Mors-Thy Håndbold, og klubben bliver dermed hans femte klub i landsdelen. Udover Lemvig-Thyborøn har han spillet i Hogager GF, Skive fH og TTH Holstebro. Derudover har han også spillet i Ribe-Esbjerg HH. 

- Jeg har hørt meget godt om Mors-Thy Håndbold og ser frem til at være en del af holdet og klubben og ikke mindst til at spille på Mors-Thy Håndbolds to megafede hjemmebaner i Thisted og på Mors. Jeg kender trænerteamet med Søren og Heino i spidsen fra tidligere, og jeg glæder mig til samarbejdet med de to om at fortsætte den sportslige udvikling, som har været i Mors-Thy Håndbold gennem de seneste mange år. Personligt vil jeg arbejde hårdt og håber selvfølgelig på at gøre det så godt som muligt og forsøge at udfylde hullet efter Tilsted, som har gjort det godt i Mors-Thy Håndbold i mange år, siger Søren Nørgård i pressemeddelelsen. 

Indtil videre har den 29-årige venstrefløj nettet 84 gange i 12 kampe i denne sæson. Det placerer Nørgård på en foreløbig andenpladsen på topscorerlisten i 1. division. 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.