Midt i sommerferien: Håndboldspillerne er trukket i arbejdstøjet

Der er igen aktivitet i håndboldhallen i Viborg, efter at Viborg HK-spillerne er kommet tilbage fra ferie.

Ann Grethe Nørgaard er glad for at være tilbage i håndboldhallen. Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Mens rigtigt mange midt- og vestjyder holder sommerferie lige nu og nyder solen og varmen, så ser det helt anderledes ud for de kvindelige håndboldspillere hos Viborg HK.

Deres sommerferie sluttede nemlig i dag, og nu handler det for dem om at gøre sig klar til den kommende sæson.

- For at skulle være klar til turneringsstart, så skal vi jo i gang, og det er typisk her i midten af juli, at vi starter op, siger Allan Heine, der er cheftræner for Viborg HK.

Og for spillerne er det da også godt at være tilbage i håndboldhallen.

- Det er altid dejligt at se holdkammeraterne igen og møde de nye, siger Ann Grethe Nørgaard, som spiller for Viborg HK.

Læs også Jubel i Viborg: Håndboldkvinder får wildcard til europæisk turnering

Starter med test

På trods af at det er første dag efter spillernes ferie, starter de ikke stille og roligt op. For cheftræneren skal nemlig se, hvilken form spillerne er i, og derfor starter de træningen op med en yoyo-test.

- Det er en test af, hvor godt spillerne har passet sommertræningen, og hvor de ligger henne i forhold til den kommende sæson, siger Allan Heine.

Selvom spillerne har set frem til at være tilbage i hallen, var det ikke lige den form for træning, de havde set allermest frem til, mener Ann Grethe Nørgaard. 

- Jeg ville hellere løbe 3000 meter end at lave yoyo-testen, siger Ann Grethe Nørgaard. 

Udover yoyo-testen er dagen også blevet brugt på at sige velkommen til de nye i klubben og tale om, hvordan de skal gribe den kommende sæson an.

Under dagens første træning fandt Viborg HK ud af, hvem de skal møde i EHF Cup. Holdet trak det ukrainske hold HC Galytchanka Lviv. Se herunder, hvordan det blev modtaget i hallen. 

00:33

Viborg HK finder ud af, hvem de skal møde til EHF Cup. 

Luk video