Mere end 200 interesserede i nye politijob: - Der kom overvældende mange

​Midt- og Vestjyllands Politi er i fuld gang med en charmeoffensiv, som skal lokke 150 nye kontormedarbejdere til Holstebro.

Politidirektør Jens Kaasgaard er positivt overrasket over den store interesse for de 150 nye politijob i Holstebro i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.
Politidirektør Jens Kaasgaard er positivt overrasket over den store interesse for de 150 nye politijob i Holstebro i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.
Foto: Christian Fomsgaard, TV MIDTVEST

Det kan godt være, at 150 administrative medarbejdere lyder af mange, når de skal ansættes på én gang, men noget tyder på, at Midt- og Vestjyllands Politi ikke får problemer med at få besat de mange stillinger.

Ved første informationsmøde på politistationen i Holstebro var der onsdag mødt mere end 200 HK’ere op for at høre nærmere om de nye jobmuligheder i det vestjyske.

- Der kom overvældende mange. Interessen har været enorm. Vi var nødt til at sætte begrænsninger på i dag, fordi vi slet ikke kunne være her, siger politidirektør Jens Kaasgaard.

- Det er rigtigt, rigtig flot. Det er spændende, at der er så mange, som er interesserede i vores arbejdsplads. Vi havde været meget tilfredse, hvis bare der var kommet 100 forbi, lyder det.

 - Det bliver ikke nogen smal sag

De 150 nye kontormedarbejdere skal rekrutteres i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.

Men selvom mange onsdag viste interesse ved informationsmødet er politidirektøren ikke i tvivl om, at der stadig skal kæmpes for at få den store stab af nye folk på plads.

- Det bliver ikke nogen smal sag. For det første er det en stor oplæringsproces, vi skal i gang med og for det andet tror jeg, alle ved, hvor svært det er at håndtere ansættelsen af 150 medarbejdere, forklarer Jens Kaasgaard.

- Det i sig selv er en kæmpe udfordring, og så må vi se, om der overhovedet er nogen, der søger.

Politiet holder endnu et informationsmøde den 9. april.

0:55
Politidirektør Jens Kaasgaard ved godt, at der skal knokles for at få besat 150 nye administrative stillinger hos politiet i Holstebro.