Mere end 200 interesserede i nye politijob: - Der kom overvældende mange

​Midt- og Vestjyllands Politi er i fuld gang med en charmeoffensiv, som skal lokke 150 nye kontormedarbejdere til Holstebro.

Det kan godt være, at 150 administrative medarbejdere lyder af mange, når de skal ansættes på én gang, men noget tyder på, at Midt- og Vestjyllands Politi ikke får problemer med at få besat de mange stillinger.

Ved første informationsmøde på politistationen i Holstebro var der onsdag mødt mere end 200 HK’ere op for at høre nærmere om de nye jobmuligheder i det vestjyske.

- Der kom overvældende mange. Interessen har været enorm. Vi var nødt til at sætte begrænsninger på i dag, fordi vi slet ikke kunne være her, siger politidirektør Jens Kaasgaard.

- Det er rigtigt, rigtig flot. Det er spændende, at der er så mange, som er interesserede i vores arbejdsplads. Vi havde været meget tilfredse, hvis bare der var kommet 100 forbi, lyder det.

150 NYE JOBS HOS MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

 - Det bliver ikke nogen smal sag

De 150 nye kontormedarbejdere skal rekrutteres i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.

Men selvom mange onsdag viste interesse ved informationsmødet er politidirektøren ikke i tvivl om, at der stadig skal kæmpes for at få den store stab af nye folk på plads.

- Det bliver ikke nogen smal sag. For det første er det en stor oplæringsproces, vi skal i gang med og for det andet tror jeg, alle ved, hvor svært det er at håndtere ansættelsen af 150 medarbejdere, forklarer Jens Kaasgaard.

- Det i sig selv er en kæmpe udfordring, og så må vi se, om der overhovedet er nogen, der søger.

Politiet holder endnu et informationsmøde den 9. april.

Politidirektør Jens Kaasgaard ved godt, at der skal knokles for at få besat 150 nye administrative stillinger hos politiet i Holstebro.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.