Byrådsmedlem sigtet for trusler

Byrådsmedlem Johnny Kent Knudsen er sigtet for trusler på værtshus i Skive.

Efter en episode på Zwei Grosse Bier Bar natten til lørdag er byrådsmedlem i Skive Kommune Johnny Kent Knudsen (S) sigtet for at have overtrådt restaurationsloven ved at true og muligvis have indladt sig i slagsmål. 

Det bekræfter lokalpolitiet i Skive tirsdag over for Skive Folkeblad. 

Johnny Kent Knudsen bekræfter anmeldelsen og sigtelsen over for Folkebladet, men han afviser anklagerne om trusler og har ifølge eget udsagn ikke været i nærheden af slagsmål.

Han mener, det er lederen af et tidligere konkurrerende vagtfirma, der står bag anmeldelsen. Og det er ikke første gang, at den pågældende har anmeldt ham, uden at det har ført til mere. 

- Han finder hele tiden på historier og anmelder mig for både det ene og det andet, siger Johnny Kent Knudsen til Skive Folkeblad.

Preben Andersen, der er leder af det konkurrerende vagtfirma, SAMCA, bekræfter, at han står bag anmeldelsen. Ifølge ham blev han fire gange truet med vold omkring kl. et natten til lørdag.

- Han truede blandt andet med at hive mig over i anlægget og tæske mig, men der var også trusler mod min familie, siger Preben Andersen, der også bekræfter, at han tidligere har anmeldt Johnny Kent Knudsen for trusler.

Lokalpolitiet i Skive bekræfter, at Johnny Kent Knudsen er sigtet i sagen, og at der både er vidner og en forurettet.