21-årig slået og sparket i gadetumult: Fik blødninger i hjernen

​Et overfald sendte i weekenden en 21-årig mand på sygehuset med blødninger i hjernen, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Politiet anholdt søndag morgen to 19-årige mænd efter et slagsmål på Lille Østergade i Holstebro.

Under uenighederne slog og sparkede de en 21-årig mand adskillige gange i ansigtet, forklarer Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

- Tumulten opstod klokken 03.30 søndag morgen, hvor den 21-årige fik tildelt flere slag i ansigtet. Han endte med at falde bagover, så han slog en flænge i baghovedet.

- Da han lå ned, sparkede de 19-årige ham to-tre gange i ansigtet. Han er blevet tilset på sygehuset i Herning, hvor det har vist sig, at han har pådraget sig mindre blødninger i hjernen. Han er dog stabil og ved bevidsthed, forklarer Lilian Jensen.

Det var vidner på stedet, der var i stand til at udpege gerningsmændene. Alle tre implicerede er fra Holstebro, fortæller politiet.

De anholdte, der nu er sigtet for vold, er blevet løsladt igen, og politiet er endnu ikke klar over, hvad der motiverede overfaldet, eller hvornår den 21-årige mand kan udskrives fra hospitalet.

Læs også Mand gik amok i Hernings natteliv