Viborg FF søger ny målnæse

Efter gårsdagens nederlag til SønderjyskE står det klart, at Viborg mangler en målfarlig angriber. Nu leder klubben i både ind- og udland efter en fysisk stærk spiller, der skal supplere Serge Deble.

Transfervinduet lukker mandag aften ved midnat, så det er ved at være sidste chance for klubberne til at forstærke sig. I Viborg bliver der arbejdet hårdt på at tilføre offensiv kvalitet.

Sportsdirektør Ole Nielsen jagter forstærkninger, og der bliver kigget ud over landets grænser i forsøget på at styrke oprykkerklubbens offensiv.

- Vi har hele tiden sagt, at vi kigger på en eller to offensiv-spillere, og den ene er en angriber. Vi har nogle emner og navne, vi arbejder med, og vi kigger både i indland og udland. Vi skal have det bedste, vi kan få for pengene, siger sportsdirektøren.

Viborg har blot scoret fem mål i sæsonens syv første kampe, og der ledes derfor efter en fysisk stærk angriber, der kan supplere de nuværende folk i front.

- Vi vil gerne have en lidt anden type ind end Serge Deble, der er en hurtig og finurlig spiller. En spiller, der kan tage lidt flere dueller helt fremme, er, hvad vi søger og skal forsøge at få lavet en aftale med, siger Ole Nielsen.

Sportsdirektøren erkender dog, at det bliver sværere og sværere jo tættere deadline kommer på.

- Vi har været i dialog med nogle, men hvor det så desværre er kikset af forskellige årsager. Timerne og minutterne løber den gale vej lige nu, men vi tror på, at det lykkes, siger Ole Nielsen.

Cheftræner Johnny Mølby håber på, han tirsdag har minimum et nyt ansigt i sin trup.

- Vi vil gerne have tilført noget offensivt, og det har vi også meldt ud. Det håber og tror jeg på, vil lykkes for os, siger han.

Serge Deble var topscorer i sidste sæson for Viborg i 1. division. I denne sæson er angriberen endnu ikke kommet på måltavlen.

I stedet var det lørdag aften Jonas Kamper, der scorede Viborg FF's eneste mål, da holdet på udebane tabte 2-1 til SønderjyskE.

/Ritzau/


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.