Vågnede med kniv for struben

En 22-årig mand fra Kjellerup blev natten til søndag passet op af en gruppe mænd, der holdt en kniv for struben og truede ham på livet for at få udleveret mobiltelefon, pas og Mastercard.

En 22-årig mand fra Kjellerup fik sig en grim overraskelse natten til søndag. Han var faldet i søvn på en bænk i Viborg midtby efter en våd aften i nattelivet, og her blev han passet op og truet med en kniv for struben, da en gruppe på fem mænd af arabisk udseende pludseligt vækkede ham. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Den 22-årig blev presset op af en væg, hvorefter han blev gennemsøgt af overgrebsmændene, mens han lå på jorden. Her blev han sparket flere gange.

Der var specielt én i gruppen, der var meget aggressiv. En cirka 18-årig mand truede silkeborgenseren under overfaldet og sagde:

- Hvis vi finder mere på dig, slår vi dig ihjel, sagde han, efter den 22-årige mand havde afvist at have flere værdier på sig.

Efterfølgende forsvandt overfaldsmændenen, og den 22-årige fandt sit pas længere nede af gaden.

Da han kom hjem til Kjellerup blev episoden anmeldt til politiet.

Viborg Stifts Folkeblad skriver, at politiet har signalement af den 18-årige. Han bar en mørk dunjakke og havde røde Pumasko på.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.