Udskældt kræft-forening sælger omstridt ejendom ved Ans

Efter flere år med skandaler, rydder Foreningen For Familier Med Kræftramte Børn nu op - de sælger deres millionvilla i Ans. 

Fremover vil Familier Med Kræftramte Børn satse på mennesker i stedet for mursten. Netop derfor har de besluttet at sælge foreningens omdiskuterede ejendom i Ans.

quoteBestyrelsen har besluttet, at ejendommen på Gudenåvej 7 skal forsøges afhændet i løbet af 2019.

Bestyrelsen i Familier Med Kræftramte Børn

- Bestyrelsen har besluttet, at ejendommen på Gudenåvej 7 skal forsøges afhændet i løbet af 2019, da den ikke indgår i den nye bestyrelses planer for foreningens fremtidige virke. Økonomien tillader heldigvis, at vi kan vente på den rette køber, og ejendommen vil snarest muligt blive annonceret til salg, skriver bestyrelsen på sin hjemmeside.

Foreningens formål var egentlig at hjælpe kræftramte børn og deres familier. Men de senere år har den dog nærmest kun trukket overskrifter af den negative slags. 

Flere medlemmer af foreningen er blevet smidt ud for at udtale sig kritik om måden foreningen agerede på – blandt andet da den købte sit hovedsæde i Ans til 14,5 millioner kroner. Det førte blandt andet til en politianmeldelse af foreningen, og det endte med, at hele bestyrelsen, inklusive foreningens daglige leder gennem 25 år, Kurt Hansen, valgte at gå af.

En af mistankerne mod tidligere leder Kurt Hansen har også været, at der er blevet brugt enormt mange penge på at lave tryksager for foreningen. Foreningen erkender nu, at der har været store udgifter til post - og i fremtiden skal kommunikation foregå pr mail.