Tidligere VHK-træner færdig i Rumænien

Den tidligere Viborg HK træner Mette Klit er færdig i den rumænske storklub CSM Bukarest. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Mette Klit har været træner i CMS Bukarest i halvandet år, men det samarbejde ophørte i dag, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben og Mette Klit er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Det kan måske komme som en overraskelse, efter Mette Klit vandt mesterskabet med CMS Bukarest sidste sæson, og i denne sæson har holdet vundet alle fire kampen i ligaen.

- Jeg er ikke overrasket, men der er adskillige klausuler i min kontrakt, der gør, at jeg ikke rigtig kan sige mere lige nu, siger Mette Klit til Ritzau.

Hentede flere danske spillere

I oktober skal CMS Bukarest spille Champions League, og det ærgrer den tidligere træner, at hun ikke er med til det.

Hun har været med til at bygge det nuværende hold op og har selv hentet danske spillere og profiler fra ligaen som Line Jørgensen i FCM samt Maria Fisker og Isabelle Gullden i Viborg HK.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at jeg ikke får lov til at føre holdet videre og høste frugten af at bygge dette hold op fra bunden. Det er rigtig træls for at sige det på godt jysk, siger Mette Klit til Ritzau.

Mette Klit var træner i Viborg HK i 2011, efter klubben havde fyret Jakob Vestergaard.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.