Politiet efterlyser røver på strømpefødder - truede sig til kontanter med hammer

På strømpefødder og med en hammer i hånden røvede en mand en tankstation i Viborg. Politiet har nu brug for hjælp til at identificere ham.

Midt- og Vestjyllands Politiet har brug for hjælp til at finde den mand, som mandag aften begik et røveri hos Shell/7-Eleven på Gl. Skivevej i Viborg. Derfor offentliggør de nu overvågningsbilleder af manden. 

- Den indledende opstart på efterforskningen har ikke givet noget, og vi har ikke nogen formodning om, hvem han er, så nu beder vi offentligheden om hjælp, siger politikommissær Thomas Hald van Norde.

Den maskerede mand havde en hammer i hånden, da han kort før klokken 23.00 mandag aften kom ind i butikken og truede ekspedienten til at udlevere et kontantbeløb fra kassen, som han stak af med.

Signalement af gerningsmanden

Ingen sko på

Røveren var iført helt sort påklædning, men det var særligt iøjenfaldende, at han ikke havde nogen sko på, kun strømpesokker.

- Vi tænker, han er i nærområdet, siden han er på strømpesokker. Det er et lidt spøjst signalement, og det virker desperat, fordi han hverken havde sko eller handsker på, siger politikommissæren.

Ud over videoovervågningen fra stedet har politiet også sikret sig spor og vidne samt anmelder har afgivet forklaring. Nu har politiet altså brug for hjælp til at få identificeret den maskerede røver.

Har du oplysninger om personens identitet eller opholdssted, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Røveriet skete den 25. maj kort før klokken 23.
Røveriet skete den 25. maj kort før klokken 23.
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Med en hammer truede røveren sig til et kontantbeløb, som politiet ikke må oplyse.
Med en hammer truede røveren sig til et kontantbeløb, som politiet ikke må oplyse.
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.