Par udlever drøm om eget hotel

Parret Pia og Per har kastet sig ud i noget af et projekt. Renoveringen af Hotel Egeskoven ved Viborg er i fuld gang.

Huset med 16 værelser tæt på Hald Sø gemmer på en drøm for Pia Kjærsgaard og Per Gamborg fra Viborg. Parret har købt det store hus, som bliver rammen om et sporskifte i deres liv. Og der har været nok at se til, siden de den 1. august fik nøglerne til det, der inden længe kommer til at hedde Hotel Egeskoven. 

- Vi ville gerne lave noget sammen, og så kom det her Hotel på Egeskovvej, og så tog vi ud og kiggede på det, og så faldt vi virkelig for stedet her, fortæller Per Gamborg, der også driver sit eget byggefirma.  

Hotel Egeskoven hed før Niels Bugges Hotel, men ejerne gik konkurs tidligere på året, og da hotellet blev sat til salg, slog parret til. 

Det tidligere Niels Bugges Hotel kommer til at hedde Hotel Egeskoven, når Pia Kjærsgaard og Per Gamborg åbner dørene op igen til nytår.
Det tidligere Niels Bugges Hotel kommer til at hedde Hotel Egeskoven, når Pia Kjærsgaard og Per Gamborg åbner dørene op igen til nytår.
Foto: Line Morell Holm, TV MIDTVEST

- At have sådan et gammelt badehotel inde i en egeskov, det er jo fantastisk, lyder det fra parret.

Hotellet er mere end 500 kvadratmeter og rummer blandt andet to stuer og 16 værelser, der skal istandsættes. Men når hotellet slår dørene op, er missionen klar. 

- Vi vil hygge om vores gæster. Gøre det hjemligt, siger Pia Kjærsgaard, der har en fortid som butiksassistent. 

Det er planen, at Pia Kjærsgaard og Per Gamborg skal drive hotellet alene. Om der senere skal mere personale til, må tiden vise. Parret forventer at kunne åbne dørene for gæster til nytår.  


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.