OPDATERET: 82-årig mand er fundet

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en 82-årig mand, som ikke er set siden mandag klokken 15 på Plejecenter Klosterhaven i Viborg.

En 82-årig beboer på Plejecenter Klosterhaven er ikke set siden mandag eftermiddag klokken 15. Beboeren er dement og kan have svært ved at finde hjem. Politiet beder derfor om offentlighedens hjælp.

I en pressemeddelsese skriver Midt- og Vestjyllands Politi, at der er tale om en 82-årig mand, der hedder Henning, er 150-155 cm høj og almindelig af bygning. Han har kort, gråt hår, blå øjne og mangler en tand i overmunden. Da han forlod plejecentret, var han iført beige jakke, blå cowboybukser og sorte sko.

Han kan være set på på Nørre Langgade/Søndergade i Rødkærsbro mandag aften, og politiet opfordrer borgere i området til at gennemgå egne bygninger og udhuse for at se, om Henning har søgt dertil. Henning kan dog have søgt andre steder end Rødkærsbro.

Politiet har afsøgt området omkring plejecentret med hunde, men ikke fundet relevante spor. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.