Ny direktør i Karup Lufthavn

Frans Bjørn-Thygesen begynder som lufthavnschef i Karup Lufthavn den 8. april 2016.

Lufthavnen i Karup har fundet sin kommende nye direktør. Frans Bjørn-Thygesen er 53 år, bor i Herning og har de seneste tre år drevet konsulentvirksomheden Cleantech Leadership - og så er han lektor på deltid og ved at uddanne sig som privatpilot ved Midtjysk Flyverskole, det skriver Karup Lufthavn i en pressemeddelelse.

- Bestyrelsen og personalet ved Karup Lufthavn glæder sig til samarbejdet og til at udbygge den positive udvikling i passagertallet, som er for øjeblikket. Frans kommer med mange spændende kompetencer og skal have fokus på kerneopgaven med ruten mellem Karup og København. Men han vil også se på nye muligheder for udvikling af lufthavnen, siger H.C. Østerby.

- Jeg glæder mig til at tage del i videreudviklingen af Karup Lufthavn, som netop har haft 50 års jubilæum som vores regionale lufthavn for det midt- og vestjyske erhvervsliv. Man har gennem årene opbygget en effektiv og veldrevet lufthavn i Karup, og i takt med den nye optimisme i erhvervslivet er lufthavnen nu også via samarbejdet med flyselskabet DAT, Danish Air Transport, igen kommet ind i en stabil og positiv udvikling, siger Frans Bjørn-Thygesen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Trafik.