Mølby efter første point: Vigtigt at komme på tavlen

Viborg hentede sæsonens første point, da Esbjerg blev besejret 2-1. Cheftræneren glæder sig over præstationen.

Viborg hentede fredag aften sæsonens første sejr i Alka Superligaen, da det hjemme mod Esbjerg blev til en smal 2-1-sejr.Cheftræner Johnny glædede sig efter kampen over sæsonens første sejr, og han påpegede samtidig vigtigheden af at få point ind på kontoen.

- Det er altid vigtigt at komme på tavlen, og det skal man gerne så hurtigt som muligt. Det blev så i kamp nummer tre for vores vedkommende. Det var vigtigt, at vi slog Esbjerg, for det er de tre point, der tæller. Et uafgjort resultat kan være fint nok, men det er sejrene, der rykker i tingene, så det er jeg meget tilfreds med, at vi fik i dag, siger han.

Han mente, at spillerne var godt forberedte på opgøret, og roste dem for en god præstation i begge ender af banen.

- Første halvleg var lige, og det havde vi forberedt os godt på. Vi havde talt om på forhånd, at vi formentligt skulle et godt stykke ind i anden halvleg, før tingene ville tippe over til vores fordel. I forhold til de to første kampe var defensiven på plads. Hvis vi så kunne hæve vores kvalitet i boldomgangen, så vidste vi, at vi ville få mulighederne, og det gjorde vi jo også, siger Johnny Mølby.

Den gode indsats 

Med tre point i tre kampe har Viborg ikke fået en ønskestart på sæsonen, men den 47-årige cheftræner kigger mere på indsatsen frem for pointene.

- Vi havde selvfølgelig håbet på mere, men man skal også huske at kigge på præstationerne. I den første kamp var præstationen ikke god, og i sidste weekend i Aarhus tabte vi knebent i et opgør, der ligeså godt kunne have faldet ud til vores fordel. Vi er med i kampen nu, og det er det, som det drejer sig om. Det var vi ikke i den første kamp, så på den front er jeg fint tilfreds, siger Johnny Mølby.

Viborg møder i næste runde OB i Odense.

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.