Knald eller fald ved OL for BMX'er fra Bjerringbro

I dag kl. 18:30 kører Simone Christensen fra Bjerringbro semifinale i BMX ved OL. Alt andet end en finaleplads er en skuffelse for VM-bronzevinderen.

I dag kører Simone Christensen fra Bjerringbro, det vigtigste BMX-løb i sit liv, når hun kl 18:30 kører semifinale ved OL i Rio.

- OL har været min drøm i 4 år hvis ikke mere, jeg har bare altid gerne ville stå til ol, sagde Simone Christensen til TV MIDTVEST i juni. 

Alt andet end en topplacering i semifinalen vil være en skuffelse for BMX-køreren, der har en har en tredjeplads ved VM og en førsteplads ved European Games som bedste resultater i karrieren. 

- Alt andet end en finale vil være en skuffelse for os begge to, sagde Simone Christensens træner, Christian Munk Poulsen før OL.

quote Jeg synes, banen ligger rigtig godt til mig, den er sjov, og der et super godt flow, så det er en totalt yndlingsbane.

Simone Christensen, BMX-rytter.

Og mulighederne for en finaleplads og måske endda en medajle ser realistiske ud. I seedningsløbet til semifinalen kørte Simone Christensen i tiden 35,25 sekunder den femte bedste tid af alle 0,7 sekund efter førstepladsen. Efter løbet var Simone Christesen meget tilfreds med forholdene i Rio. 

- Jeg synes, banen ligger rigtig godt til mig, den er sjov, og der et super godt flow, så det er en totalt yndlingsbane, sagde Simone Christensen til DR efter seedningsløbet. 

Så forholdene er i orden for ol-rytteren, der ellers ikke har haft en optimal optakt til OL, efter at hun i maj brækkede kravebenet. Den skade mærkede hun dog ikke noget til i seedningsløbet.

- Kravebenet har det fint, det har haft det fint i lang tid, så det er dejligt, fortalte hun efter seedningsløbet.

Simone Christensens semifinale kan ses kl. 18:30 på DR 3. Finalen køres kl. 20.00.

 

 

I toppen af artiklen kan du se TVMIDTVEST indslag om Simone Christensens forberedelser til OL. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.