Klassisk kvartfinale i vente for Viborg HK

Lodtrækningen i EHF Cuppen har parret Viborg HK med norske Larvik.

Dagens lodtrækning i EHF Cuppen har sat viborgenserne sammen med norske Larvik, og der er dermed et klassisk håndboldopgør i vente mellem to hold, som har mødt hinanden mange gange før.

- Vi skal spille en klassiker mod Larvik, som Viborg HK har spillet mod så mange gange i afgørende situationer med meget på spil. Nu får vi lidt smagen af storhed fra begge klubber, og det bliver fedt at være en del af, siger cheftræner Allan Heine på Viborg HKs hjemmeside.

Han er godt tilfreds med lodtrækningen, men vil ikke love en sejr.

- Det er altid svært med lodtrækninger, for vi bliver spurgt, om vi er tilfredse med modstanderen. Siger vi 'ja', virker det som om vi tror, at vi allerede har vundet. Det er mere et svar på, at vi er tilfredse i forhold til de muligheder vi havde. Vi er godt klar over, at Larvik er et historisk rigtig godt hold, som gør det godt i den norske liga og har vundet deres gruppe i EHF Cuppen. Det er et stærkt hold vi skal op imod, og vi skal spille op til vores bedste for at komme videre til næste runde, siger Allan Heine.

Kvartfinalerne spilles bedst af to, og det betyder for Viborg HK, at den første kamp i kvartfinalen skal spilles på hjemmebane. Det bliver i weekenden den 3.-4. marts. 

I semifinalen kan Viborg ende med at møde franske Brest.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.