Ekstra fly sat ind til Midtjylland

Stor efterspørgsel har betydet, at DAT i julen har indsat en række ekstra flyvninger mellem Midtjyllands Lufthavn og København.

Det er ikke kun på togskinnerne, at der i dag er ekstra travlhed med danskere, der skal ud eller hjem at holde jul. I Midtjyllands Lufthavn har der har været så stor efterspørgsel på luftvejen mellem Karup og København, at Danish Airtransport har indsat to ekstra flyafgange for at kunne sende folk godt på juleferie.

Ejner Jeppesen fra Thisted var derfor langt fra den eneste i lufthavnen i dag. 

- Jeg står og venter på vores søn, der kommer hjem på juleferie fra København. Han lander her om 10 minutter, siger han.

I alt har omkring 600 passagerer været igennem Midtjyllands Lufthavn fredag. Men både lufthavnsledelsen og passagererne melder, at alt er forløbet efter planen.

- Der var rimelig roligt i København, og der er stille og roligt her, så jeg synes, at det har fungeret super, siger Malin Schmidt, der er flyrejsende fra København. 

- Folk er i julehumør og giver også en sjov bemærkning. Jeg har selv nissehue på i dag, så der får man også lige et glimt fra passagererne, når de går forbi, siger Lufthavnschefen i julehumør, Frans Bjørn-Thygesen. 

DAT har sat ekstra flyafgange ind