Drabsmistænkt kvæstet efter biljagt

Kristian Heilmann kørte ind i et vejtræ med politiet i hælene - blev alvorligt kvæstet bragt til traumecentret i Århus.

Den 39-årige Kristian Heilmann, der mistænkes for drabet på den 46-årige pædagog Judy Meiniche Simonsen, blev torsdag formiddag anholdt af Østjyllands Politi.

Anholdelsen skete klokken 9.45 efter en kort biljagt. Den 39-årige kørte i en stjålet bil, og da en patrulje satte efter ham, forsøgte han at slippe væk. Flugten sluttede, da den 39-årige ved Øster Bjerrregrav med 60-70 kilometer i timen kørte ind i et vejtræ, og han blev alvorligt kvæstet kørt til sygehuset.

Han er indlagt på traumecentret på Aarhus Sygehus, oplyser politiet, der i øjeblikket ikke har yderligere oplysninger om hans tilstand.

Stjal bil i Hadsten

Kristian Heilmann kørte i en sølvgrå Skoda, som var stjålet i Hadsten ved Århus. Ejeren så den mand, der stjal hans bil, og politiet regnede derfor med, at tyven var identiske med den efterlyste drabsmand.

Forløbet skal nu - rent rutinemæssigt - undersøges af statsadvokaten, da den 39-årige kørte galt, mens politiet var efter ham.

Judy Meiniche Simonsen blev onsdag fundet dræbt ved Hald Sø, efter at hun dagen forinden havde forladt bostedet Blåkærgård sammen med Kristian Heilmann, der var beboer på stedet.

Indsatsleder Lars Bisgaard fra Østjyllands Politi fortæller her om ulykken og hvordan politiet kom på sporet af Kristian Heilmann:

01:45 Luk video

 

 

Det var her på Bavnehøjsvej ved Bjerregrav Stationsby, at den 39-årige drabsmistænkte, Kristian Heilmann, kørte galt.Vis Ulykke drabsmistænkt på et større kort