Dødsbrand i campingvogn skyldes gasvarmer

Politiet har endnu ikke fastslået identiteten på den person som omkom, da en campingvogn udbrændte ved Viborg onsdag aften.

Identiteten på den omkomne ved onsdagens brand i en campingvogn er stadig ukendt. 

Politiet har haft teknikere på stedet både onsdag nat og torsdag. Brandårsagen menes at være en defekt gasvarmer, som har antændt campingvognen. 

- Der var ikke noget elektricitet i campingvognen, så vi har mistanke til en gasvarmer, som stod i campingvognen, siger politikommissær Henrik Thomasen fra lokalpolitiet i Viborg.

Brandvæsen og politi blev alarmeret til branden kort før midnat onsdag aften. Ilden var opstået i en udlejet campingvogn i nærheden af en ejendom ved Kratskoven.

Campingvognen udbrændte totalt og en person, der opholdt sig i campingvognen, omkom i forbindelse med branden. Det er formentlig campingvognens 65-årige beboer, men politiet mangler stadig at kunne fastslå identiteten ved hjælp af DNA-spor. 

- Vi har en formodning om, hvem den omkomne er, men vi afventer stadig de endelige DNA-resultater, før vi melder noget ud, siger politikommissær Henrik Thomasen fra lokalpolitiet i Viborg.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.