Carsten Albrektsen stopper før tid

Træneren for Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer forlader cheftrænerposten allerede til næste sæson for at blive manager i klubben. Det er et år før oprindeligt planlagt

Det er Carsten Albrektsen selv, der har valgt at stoppe som cheftræner allerede nu. Et ønske ledelsen har imødekommet.

- Jeg føler, at det er det rigtige at gøre nu. Jeg blev ramt af stress midt i slutspillet, og det er naturligvis en meget uheldig situation at blive bragt i for alle parter. Det vil jeg under ingen omstændigheder risikere sker igen. Af hensyn til klubben, til min familie og til mig selv. Det er den ene grund, siger Carsten Albrektsen.

- Den anden grund har at gøre med mit kommende job som manager. Bjerringbro-Silkeborg har i denne sæson opnået et skuffende resultat. Jeg kan ikke med troværdighed gå ind i et job med klubbens sportslige udvikling som mit ansvar uden at drage en konsekvens af sæsonens resultat. Derfor har jeg bedt om at få fremskyndet mit jobskifte, siger Carsten Albrektsen.

Enige i beslutningen

Bjerringbro-Silkeborg er i gang med at se sig om efter en ny cheftræner. Det arbejde vil blive intensiveret i de kommende uger. Frank Lajer satser på at kunne præsentere en ny cheftræner i god tid inden starten på den nye sæson.

- Ønsket om at bevare Carstens kompetencer i klubben har jo ikke ændret sig på baggrund af det, der er sket i den sidste månedstid. Men klubbens ledelse er jo heller ikke tilfredse med resultatet af sæsonen, og derfor er vi enige i Carstens beslutning om at fratræde som cheftræner, og dermed gør vi Carsten til manager før planlagt, siger adm. direktør Frank Lajer.