Bankrøvere måtte flygte uden penge

Politiet var tæt på at få fat i fire mænd, der forsøgte røveri i Bjerringbro. Men i sidste øjeblik lykkedes det de fire at undgå en vejspærring.

Fire mænd måtte stikke af uden udbytte, da de torsdag aften forsøgte at begå røveri mod Jyske Bank på Torvegade i Bjerringbro.

Røveriforsøget skete klokken 18.15, da banken havde lukket. Gerningsmændene smadrede en rude ved hjælp af en palle og et koben, hvorefter de truede personalet med kobenet for at få udleveret penge.

Men røverne havde ikke taget højde for, at kassen allerede var tømt, og at pengene var placeret i en boks med tidslås, der ikke kunne åbnes.

Vejspærring

Mændene stak af i en sort Audi A8 med politiet i hælene. De kørte mod Langå og på hovedvejen ved Horsens lykkedes det dem at ryste forfølgerne af sig.

- De drejede fra ad en sidevej og undgik dermed en vejspærring, som vi havde fået kollegerne fra Sydøstjyllands Politi til at stille op. Vi var meget tæt på at have dem, men det lykkedes desværre ikke, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Lars Even.

Den sorte Audi var udstyret med et sæt stjålne nummerplader - ZK 36 567.