49-årig kvinde og to børn fundet døde: Sådan fortsætter efterforskningen i dag

Foreløbigt tyder det på, at den 49-årige kvinde har dræbt sine to børn og efterfølgende taget livet af sig selv. I aften holder politiet borgermøde i landsbyen.

Søndag eftermiddag og aften var politiet talstærkt til stede i området i Vejrumbro.
Søndag eftermiddag og aften var politiet talstærkt til stede i området i Vejrumbro.
Foto: Nanna Lykke Smith Rasmussen, TV MIDTVEST

Søndag blev en 49-årig kvinde og hendes to børn på henholdsvis 11 og 14 år fundet døde på en adresse i Vejrumbro øst for Viborg.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog anmeldelsen 14.26 søndag eftermiddag, da en af familiens bekendte slog alarm.

Ifølge en pressemeddelelse, som politiet sendte ud klokken 21.29 søndag, tyder den foreløbige efterforskning på, at moren har slået sine to børn ihjel og efterfølgende taget livet af sig selv.

- Alt tyder på det, men vi kører stadigvæk med en bred efterforskning, selvom det er meget fokuseret på det her nu, siger vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TVMIDTVEST.

Mandag fortæller Jim Hansen, at politiet fortsat arbejder på og omkring adressen i Vejrumbro.

- Vi fortsætter med kriminaltekniske undersøgelser for at få klarlagt hændelsesforløbet. Det er det, dagen i dag bliver brugt på. Og så er der også retsmedicinske undersøgelser i form af obduktion, siger vicepolitiinspektøren.

Jim Hansen fortæller også, at det umiddelbart kun er de tre afdøde, der boede på adressen. Han kan ikke sige, hvornår personerne er døde, men politiet formoder, at det er sket i weekenden.

Borgere får mulighed for at stille spørgsmål

Klokken 19.30 mandag holder Midt- og Vestjyllands Politi borgermøde i Vejrumbro Forsamlingshus for at tage hånd om eventuel usikkerhed og give borgerne lejlighed til at stille de spørgsmål, der måtte trænge sig på.

- Vi kan selvfølgelig ikke give en masse detaljer om efterforskningen, men der er også information, som vi godt kan dele på nuværende tidspunkt. Og forhåbentlig kan vi være med til at sikre, at der ikke løber en masse falske rygter, siger vicepolitiinspektør Christian Toftemark, der er leder af lokalpolitiet i Viborg, i en pressemeddelelse.

Mødet er for borgerne i Vejrumbro og andre, der har en relation til familien, og er ikke ’underholdning for nysgerrige’, understreger politiet i pressemeddelelsen.

Ved mødet vil der være mulighed for at tale med en efterforsker, hvis man har oplysninger, der kunne være relevante i sagen. Derudover vil Viborg Kommunes børn- og ungedirektør, Offerrådgivningen samt en sognepræst være til stede.