13-årig fik foden flænset af efterladt flaske: Nu reagerer kommunen

En badetur endte på skadestuen, da en 13-årig pige fik flænset sin fod af en flaske. Det får nu kommunen til at reagere.

En 13-årig pige skar sig på en flaske i vandet, da hun ville tage en dukkert ved Nørresøbadet i Viborg. Hun tilbragte seks og en halv time på skadestuen. Foto: Kristian Mørk Andersen, TV MIDTVEST

Det varme vejr lokker rigtig mange uden for, også ved Kærvænget i Viborg, hvor festerne dog er gået lidt over gevind.

Området har gennem længere tid været plaget af gæster, der efterlader skrald og knuste flasker.

Vi har etableret et flot område, men der har været nogle uheldige episoder med støj, hærværk og svineri og senest ulykken, og derfor sætter vi nu massivt ind.

Per Møller Jensen (S), fmd. Børne- og Ungdomsudvalget, Viborg Kommune

Mandag aften fik en 13-årig pige skåret sin fod op af en flaske i vandet, da hun ville tage en dukkert ved Nørresøbadet. Hun og hendes mor måtte tilbringe seks og en halv time på skadestuen, hvor to store flænger i højre fod og en overrevet sene i storetåen blev behandlet.

Ulykken får nu Viborg Kommune til at reagere.

- Vi har etableret et flot område, men der har været nogle uheldige episoder med støj, hærværk og svineri og senest ulykken, og derfor sætter vi nu massivt ind, og det, håber vi, kan hjælpe, siger Per Møller Jensen (S), der er formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune, og fortsætter:

- Vi sætter pædagogisk personale på hernede, som kommer og ser, at tingene fungerer, og derudover har vi aftale med politiet om øget patruljering, og er der så nogen, der ikke kan opføre sig ordentligt, så ved vi, at politiet har muligheden for at sige, at nu stopper festen. Men de unge skal ikke skæres over en kam.

Facebookopslag delt tusindvis af gange

I et facebookopslag, som i skrivende stund er delt over 5.500 gange, opfordrer den uheldige piges mor til mere omtanke fra de gæster, der efterlader sig glas og affald.

"Kære alle brugere af Kærvænget: Ryd op efter dig selv! Og hjælp andre med at få ryddet op, hvis de glemmer det! Saml ting op og smid det i skraldespandene, som er stillet op til netop dét formål! - også selvom det ikke er dit eget skrald."

Pigens mor skriver også i opslaget, at hun "overhovedet ikke har lyst til at tage på Kærvænget og bade igen, hvilket jeg udemærket forstår, når jeg tænker tilbage på en aften og en halv nat, hvor hun vred sig i smerte, især da hun skulle lokalbedøves lige omkring 2 kæmpe flænger under foden og op mellem tæerne."

Læs også Maj slår rekorden: Aldrig er der blevet målt så mange soltimer