Thy Rock om aflysning: – Vi havde glædet os

Stribesvis af festivaler må aflyse. Det gælder også Thy Rock og Kulturmødet på Mors.

Flere festivaler i landsdelen er blevet aflyst (arkivbillede).

I samarbejde med TV2 Nord

Der var skidt nyt til både landets festival-arrangører og ikke mindst gæsterne, da statsminister Mette Frederiksen mandag aften holdt pressemøde.

Regeringen vil nemlig opretholde forbud mod store forsamlinger frem til og med august.

Læs også Vildbjerg Cup aflyst: - Det er en katastrofe

Det kommer til at gå ud over blandt andet Thy Rock, Morsø Festival, Alive Festival, Vilsund Marked og Kulturmødet. Og på den lidt større nationale scene også Tinderbox og Roskilde Festival blandt mange andre arrangementer og events. Det skriver Limfjord Update. 

Thy Rock havde i år det der af mange beskrives som det bedste program i mange år. På plakaten stod både danske og internationale stjerner som Lukas Graham, The Script, Nik & Jay, Magtens Korridorer, Carpark North og lokale Jonah Blacksmith.

Forbuddet blev dog alligevel modtaget med forståelse, omend arrangørerne er “kede af det”:

- Vi havde glædet os til årets fest i Thy. Men vi har også STOR forståelse for myndighederne beslutning, som vi selvfølgeligt bakker 100 procent op omkring. Vi skal passe på hinanden og vi skal passe på Danmark i den her situation, skriver Thy Rock på Facebook.

27:31

TV MIDTVEST sendte i 2018 Frisk Fredag fra Dyrskuepladsen i Thisted, hvor 10.000 mennesker var samlet til den 19. udgave af Thy Rock.

Luk video