Snøfler tilbagekaldes: Kan indeholde metalstykker

Der kan være endt metalstykker i et parti Snøfler. Derfor tilbagekaldes kagerne nu.

Hold øje med datoen, inden du spiser dine snøfler. Der kan være metalrester i. Foto: Bisca A/S

I samarbejde med TV2 Nord

Et parti af de populære og kendte kager Snøfler, der produceres af småkageproducenten Bisca, kaldes tilbage, fordi kagerne, på grund af en menneskelig fejl, kan indeholde metalstykker.

Metalstykkerne formodes at være endt i kagerne fordi en metalfjeder på en af fabrikkens maskiner er knækket og kommet med i Snøffel-dejen. Bisca har ikke hørt om forbrugere, der er kommet til skade i forbindelse med metalstykkerne, men tilbagekalder det berørte pari af sikkerhedsgrunde.

- Sikkerheden for vores forbrugere kommer først. Derfor tilbagekalder vi nu de varer, der er produceret den dag hændelsen har fundet sted. Samtidig har vi sat en intern evaluering i gang, så vi sikrer at fejlen ikke sker igen. udtaler produktionsdirektør hos Bisca, Jesper Arentoft Ahrenkiel i en pressemeddelelse udsendt tirsdag morgen.

Hvis du har købt en af de berørte Snøffel-pakker opfordrer Bisca til, at du enten kasserer eller returnerer pakken.

 

ER DINE SNØFLER BERØRT? SÅDAN KAN DU IDENTIFICERE DE BERØRTE PAKKER.

Bisca tilbagekalder alle pakker med Snøfler, der er produceret den dag, fejlen på fabrikken fandt sted. Disse pakninger kan kendes på følgende data:
  • Varenummer: 30150,1 - 30430,1 - 30451 - 30453,1
  • "Bedst før"-dato: 13/7 2017
  • LS-kode: 17047312
  • EAN-nummer: 5709364674609
Produkterne er blevet solgt i alle Coops butikker samt i Netto, Føtex, Bilka, Lidl, Rema 1000, ABC samt gennem food service grossister.